uFeel.me
Сам сама заклех се
Автор: Faith_Blgrdva,  4 юни 2013 г. в 14:48 ч.
прочити: 210

Скъп, несправедлив животе...
Защо ти тъй наказа мен
със таз любовна мъка?
Изпрати най - големия ми дар
и най - големите сълзи.
Сам сама заклех се
в мой-то собствено проклятие!
Сам сама заклех се
да обичам този мъж!
Сам сама заклех се
друг да не погледна!
Той взе ми всичко
и отведе го далеч!
Взе сърцето, душата
и всичко истинско у мен!
Чувствата не позволяват
друга обич, по-искрена
и чиста от грешната за мен!
Защо, животе, ме дари
със любовта,
ала наказа ме със грешната такава?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me