uFeel.me
Съдба
Автор: ninalubomirova,  3 декември 2011 г. в 13:02 ч.
прочити: 302
Съдба

аз и ти една съдба делим
един живот неповторим
на времето в една стая бяхме
на един чин с теб седяхме
сега след дългата раздяла
отново съдбата ни е събрала
аз и ти в поезията се потопихме
и чаша от нея изпихме


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me