uFeel.me
Ще можеш ли...
Автор: rossi23,  23 октомври 2008 г. в 22:31 ч.
прочити: 1086

Ще могат ли ръцете ти

да бъдат същите,

когато топлият бриз се отдръпне

и се превърне в мълчаливо отчуждение?

 

Ще могат ли очите ти

да бъдат същите,

когато и цветята, и дърветата

загубят своето пролетно очарование?

 

Ще могат ли устните ти

да са същите,

когато снежни бури се развихрят

и обгърнат в бяло многоликата ни есен?

 

Ще можеш ли да ме обичаш още

без огнената страст на слънцето

залязващо с призрачност и страх

от мрака на изгубеното от деня доверие?

 

Ще можеш ли да ме обичаш

и през ЗИМАТА?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me