uFeel.me
Реванш
Автор: Lucky,  9 юли 2011 г. в 20:05 ч.
прочити: 282
Да играем
на чисто
и твърдо,
по мъжки!
Знаем,
че живота е проза.
Какво ще кажеш,
за адреналин-една доза?
Стиска ли ти
да видим,
колко лукав
и циничен
може да е джакпота?
Залагай!
И дано ръката добра е!
Аз отдавна пораснах.
Изхвърлих
малката глупава фея,
дето с кърфица
забоде на листо от камея.
Взех, че прогледнах,
схванах играта,
в мълчанието ти
четях
правилата
Така че…
Раздавай!
Няма място за чувства.
Цакай жестоко,
с иронична усмивка.
Воювай победа,
нали за теб е логична?
Предвкусваш възторга-
стар комарджия.
Мизата скочи.
Вдигай залога!
Кръвта ти завира.
Сетивата ти стенат.
Нервите скърцат,
а уж бяха въжета!
Ммм,да!Грозна дилема…
По женски, с финес
подреждам асата.
С усмивка те цакам,
(ти написа така правилата.)
Без чувства,
но много тактична,
наливам ти уиски-
(съвсем ти пресъхна устата)
Съвсем не съм иронична!
Капо си.
Печалба на мен не ми трябва!
(имам спомени, когато потрябват)
Играх.
Знаеш-
реванш беше играта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me