uFeel.me
Разрез на чаша
Автор: kapi,  26 декември 2010 г. в 15:03 ч.
прочити: 436
Сутрин. Аз и мониторът. Ритуално тържествено. Чаша горещо кафе.
Две бисквитки. Поглед във нищото. Стих. Две-три думи поне.
Преглед на пресата. Псуване. Въпрос: А сега накъде?
Взор във прозореца. Синя безбрежност. Море.
Очи на тавана. Малък паяк. Тъжно плете.
Монитор. Огледалното твое лице.
Спомен. Моето силно момче.
Глътка тъга. Пак боде.
Лице в две ръце.
И сърце.
Изгрев. Гостоприемно небе.
Една малка надежда на едно голямо дете.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me