uFeel.me
Queen-Mother love
Автор: FLIRT_BABY,  11 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 398
"Майчина Любов"

Не искам да спя с теб.
И страстта ти не искам.
Не искам бурна връзка,
Която да даде насока на живота ми.
Искам само комфорт и грижи.
Искам да зная, че жената до мен ме дарява със сладка майчина любов.

Твърде дълго вървях по тази самотна улица.
Омръзна ми тази игра.
Аз съм общителен човек и казват, че съм силен,
Но сърцето ми тежи, а надеждата ми отлетя.

Вън в града, в студения свят навън,
Не искам съжаление, само безопасно място, където да се скрия.
Мамо, моля те, позволи ми да се върна...

Не се опитвам да те развълнувам,
Но ти можеш да ме дариш с любовта, която жадувам.
Ще я приема, само ако ме видиш, че плача.
Жадувам спокойствие преди да умра.

Просто искам да зная, че си до мен
И ще ме дариш с цялата си сладка майчина любов.

Тялото ме боли, но не мога да заспя.
Сънищата са единствените приятели, които ми останаха.
Имам усещането, че слънцето залязва,
Скоро ще се прибера при моята сладка майчина любов...

poslednata pesen koqto pishe i izpqva Fredi merkuri

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me