uFeel.me
Последна усмивка
Автор: topul_dujd,  25 януари 2010 г. в 00:41 ч.
прочити: 230
Дълбоко някъде нещо се крие,
Нещо което никой не може да открие.
Нещо което пазя в сърцето.
Нещо с което потъвам в морето.

Не мога на никого днес да споделя.
Неразбрана ще остана знам това.
Не искам да тревожа чуждата душа.
А моята и без това тъне в пропастта.

И без да искам нещо в мен се скрива.
Нещо плахо, тихо си отива.
Душа на птица волно в мен се свива.
Страх и болка, няма вече.

Всичко остана, някъде далече.
Искам да умра, не искам да живея.
То живот ли е това, само да се боря и копнея.
Щастието може да не открия,
но поне последните си дни с усмивка ще изтрия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me