uFeel.me
Помниш ли
Автор: Innka,  13 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 684

Помниш ли онзи ден,

когато влюбих се в теб.

Помниш ли погледът вторачен в теб,

загубващ се в нищото.


Отминаха дните, в които

просто мечтаех за теб.

Отмина и страхът,

когато борех се за теб!


 Сега си тук до мен.

остани... остани до мен,

остани и нощ и ден!

Ти си моят живот,

Ти си смисълът за мен !


Помниш ли първата ни среща,

колко откровена беше тя.

Помниш ли първата целувка

изпълнена с нежност и страст!


Красиво беше, нали!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me