uFeel.me
По прашни пътища...
Автор: gogo_db,  28 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 403

По прашни пътища да бродиш

едно небе над тебе да е само

глава да няма где да сложиш

да няма никой да те чака тамо

 

Да нямаш дом, където да се върнеш

да нямаш родна стряха и огнище

жена да нямаш да прегърнеш

това не значи ли да нямаш нищо?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me