uFeel.me
Питам се
Автор: yakim,  27 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 839

1. Завито в копринени облаци слънцето спи.
Не желае да среща мойте тъжни очи.
Не разбира, че нужни сами верни лъчи
да открия - Къде сега си ти?

RF: Питам се
дали вали... и
Питам се -
или текат сълзи?
Питам се
нали боли... и?
Питам се -
Какво ни раздели?/2/

2. Небето, проклето, продънено пак се гневи.
Гръмотевична буря в душата кипи.
Твойта топла усмивка леден дъжд разтопи.
Вече знаех - Слънцето си ти.

RF: /4/

април 2005г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me