uFeel.me
Писна ми
Автор: cornelkaa,  14 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 718
Писна ми през целия ми живот
да ме командваш да ми заповядваш .
Писна ми и днес е края ,
за последен ден ти давам да ме управляваш.
Защото...
Утре тръгвам си (оооо)
тръгвам си (тръгвам си )
от теб и заповедите ти (ааааа) .
Защото писна ми от теб
и от твоите лъжи .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me