uFeel.me
Писмо до музата
Автор: ninalubomirova,  29 февруари 2012 г. в 14:34 ч.
прочити: 311
Здравей музо моя
пише ти приятелка твоя
моля те не идвай всяка нощ
заящото ще загубя твоята мощ
ряазбери че не е време
всяка нощ лист и химикал да се вземе
разбери тогава всички спят в сладък сън
и страшно е на вън
спри почакай малко
аз ще ти кажа кога е време
лист и химикалка да се вземе
и към красивият свят на поезията да се поеме
ти никога не идваш в точно време
ти при мен идваш всяка нощ
май е време да се разберем
моля те намери си място
вече стана ли ти ясно

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me