uFeel.me
Откровение
Автор: marva,  23 март 2011 г. в 17:02 ч.
прочити: 250

Със два самолета,

с торбата с късмета,

с душата си млада,

поех за Канада

 

И мислех си аз,

на ум, не на глас,

че там е чудесно

и живее се лесно.

 

Спокойно е тук.

Не живеем напук,

но нещо ми липсва

и гърлото стиска.

 

Сега след години,

все още боли ме,

когато се върна

и България зърна.

 

В родината аз

се чувствам ... у нас.

И мило е... родно...

и много народно.

 

В България - Ах!!!

с изненада разбрах,

че душата ми млада,

не отишла в Канада!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me