uFeel.me
Отива ли си, Момчето!...
Автор: Chobanov56,  11 октомври 2011 г. в 10:57 ч.
прочити: 481

                                   

 

                  „Хора и улици, град като град
                            Тръгваме някъде, после назад...”

                   Ппредизвикано от текста  и мелодията на песента
                       във филма „Момчето си отива”.
                       изп. Мими Иванова и Борис Годжунов!

                      * Така и не разбрах, кои са авторите?

 

 

 

 

Хора и улици, в град като град...

Тих, и бездумен е, в днешният свят...

Падане, ставане – в път като път...

Себераздаване, труден мигът...

 

В падане, в ставане - в ден като ден...

В падане, в ставане - в дух несломен...

В болкоизгряване, в дъх озарен...

В тихо съзряване, в светъл рефрен...

 

Тръгнал на някъде, с временен ден...

Тръгнал на някъде, с късното в мен...

Тъжни са крачките, стихнали в град...

В хора и улици, бил ли си млад...

 

Тръгнал на някъде, после назад...

С късният, есенен, бял листопад...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me