uFeel.me
Обяснение в любов
Автор: speranza,  20 април 2012 г. в 22:05 ч.
прочити: 596
Как те обичам -
тъй труден, тъй сложен.
Как те обичам -
дори и сега -
плачеща, страдаща,
с чувства разложени -
пак те обичам.
И тази тъга
дето често ми носиш
също обичам,
защото и тя
е частица от твоя
начин с мене да спориш,
да ме окриляш
да продължа.
И те обичам
във дните на радост
и на безумие -
знам, че и те
са от тебе подарък,
както и сълзите.
Тебе обичам най-силно,
най-страстно.
Теб ще обичам безкрайно,
до гроб.
А след това
ще си махнем безгласно
и ще ти кажа:
Сбогом, Живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me