uFeel.me
Обичам те - Мразя те
Автор: speranza,  20 октомври 2009 г. в 10:38 ч.
прочити: 986

ОБИЧАМ ТЕ 
                              на Паскал

Обичам те, чуваш ли?
Силно обичам те -
смеха ти, ръцете ти,
твоите коси.
Обичам и устните ти,
и целувките,
и ромона ласкав
на твоите гърди.
Обичам безгрижния вид
и лъжите ти.
Така те обичам,
щом ,скрито зад мен,
през рамо поглеждаш ме.
Страстно обичам те
и без да те виждам
и без да си с мен.
Разбра ли - обичам те -
днес и завинаги.
И тази любов,
дето в мене гори,
е искрена, чиста
и нищо неискаща.
На тебе напук
те обичам дори.

Той пак очаква ме,
топло усмихва се.
Той е щастлив,
той е мил и смутен.
Той безпределно
и вярно обича ме.
Аз съм спокойна,
щом той е до мен.
Нежно прегръщам го,
пръсти в косите му
бързо прокарвам,
поглеждам напред
през раменете му,
дето в мечтите си
виждах и виждам
единствено теб.
Той ме обича.
Аз тебе обичам.
Тъжна история,
смешна съдба.
Колко безславно
животът изтича.
Аз те обичам!
Нима не разбра?

.
.
.

МРАЗЯ ТЕ
                           на Паскал

Мразя те, мразя те
и се проклинам
за слепотата си,
за глупостта.
Мразя душата ти,
мразя лъжите ти.
Ти ме научи
да мразя света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me