uFeel.me
ОЧАКВАНЕ
Автор: rossi23,  19 февруари 2009 г. в 08:47 ч.
прочити: 1074

Не знам къде си, но ела -
тихо, като тайнствен шепот,
като звезда на небосклона,
като мелодия и като стих.

Не знам къде си, но ела -
и тихо в моя сън ме докосни
за да усетя топлината и дъха
с трепета на нежни чувства.

Не знам къде си, но ела!
Не те познавам, но ела!
Като мечта, като видение
и като обич...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me