uFeel.me
ОБИЧАМ ТЕ
Автор: Petrova_AHETA,  23 март 2013 г. в 22:46 ч.
прочити: 550
Обичам те! Безкрайно те обичам!
Сърцето ми тупти за теб!
Завинаги, докрай ще те обичам,
и минало да си ще обичам само теб!

Горя! Завинаги ще бъда огън!
От пепел няма да се преродя!
От жарава ще избухва огън,
и пак обичаща те ще се родя!

Не се заричам, а те обичам!
И точно теб, Пламък мой!
Душата гола разсъбличам,
и ме пари с чувства точно Той!

И падам, ставам и залитам,
но все в сърцето си ми ти,
но караш ме да плача и проклинам,
желанията си, своите мечти!

Но пак горяща теб обичам!
Плача, но пея за Любовта!
Разсечена, кървяща, но не се отричам,
от теб, от чувствата си, от Любовта!

Обичам те! Безкрайно те обичам!
Не искам нищо, само ще ти дам!
Себе си, живота си, защото те обичам!
Обичам те! Вземи Света от мойта длан!

.АНЕТА ПЕТРОВА


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me