uFeel.me
Новогодишно
Автор: taisa,  3 януари 2009 г. в 18:51 ч.
прочити: 284

Нектар от устни

кехлибарно вино

звън кристален...

Вкус на любов

слънце във ръцете

музика в сърцето...

На върха звездата

светлинки в средата

радост за децата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me