uFeel.me
Нощен влак
Автор: TeMiDa,  26 декември 2009 г. в 03:35 ч.
прочити: 455
На моята гара \"Очакване\" днес спираш,
забързан, объркан и немощен влак.
Коловозите даже дори не подбираш,
ти релсите драскаш и тръгваш, и пак...

...разпръскваш след себе си локви проклятия
и носиш на гарата тиха див смут.
Не й трябват на нея отминали щастия,
а мъничко радостен лик за из път.

На моята гара \"Очакване\" днес спираш,
не виждаш ли, чакам аз друг нощен влак.
Калта от пътя си в друга локва  измивай.
Разбит ли потегляш без пътници, как?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me