uFeel.me
Неизвестност
Автор: Preslav,  28 януари 2009 г. в 08:20 ч.
прочити: 280

Поне обади се да чуя как си! Добре или зле. . . или пък дай ми знак някакъв ти, пиши ми поне! Да знаеш как измъчва неизвестността и бавно и бързо искам с теб да съм във вечността, а не без теб да мръзна. И тъй чакам телефона си аз, да ми проговори със глас "Не се тревожи добре е тя в тоз час" и уморен от чакане да заспя в захлас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me