uFeel.me
Неизвестност
Автор: Preslav,  28 януари 2009 г. в 07:48 ч.
прочити: 287

Не очаквай да съм мил, просто свърши този филм. Не очаквай да съм лош, все пак съм мъж - не галош. Не очаквай вече топлина, ти за мен не си жена. Не очаквай ти и студ, няма смисъл да съм луд. Не очаквай да ме имаш, всичко ти от мене взимаш. Не очаквай да съм чужд, ти си слънцето, другите са дъжд. Ще съм твой, и няма да съм, ти сама събуди се от този сън.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me