uFeel.me
Недей
Автор: topul_dujd,  22 април 2010 г. в 01:03 ч.
прочити: 440
Не обичай този, който не го заслужава.
Не страдай с този, който не го оценява.
Не плачи за някой, който не те обича.
Не се вричай на глупак, след него ти недей тича.

Не казвай „никога” в живота.
Недей сълзи да рониш за това.
Недей да бъдеш жертва в неговите ръце.
Недей да викаш и крещиш, просто си тръгни.

Не спирай ти да вярваш.
Недей се примирява.
Недей да мислиш, че ще го промениш.
Недей да вярваш, той голтак си остава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me