uFeel.me
Не лепи по ъглите им мрак
Автор: TeMiDa,  7 април 2010 г. в 19:10 ч.
прочити: 406

Тихо, тихо! Не гаси в небосвода звездите.

Не лепи по ъглите им мрак.

Знай, те ще помнят живота, роден сред искрите.

Ако само целунеш, целунеш ги пак.

 

И не питай къде се протри, не разпитвай!

Във секундата кратка крие се час.

Продължи, продължи и над тебе политай.

Нека пеперуди те чакат в запас.

 

Зная, че скръбно бе, мрачно, меланхолично...

Но нима не спасява се вятърът сам?

Зловещото нека в света си бъде хронично,

нали ти все в борбата, все ще си там?

 

                   (Към себе си)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me