uFeel.me
Надживяла
Автор: Besy,  2 април 2011 г. в 01:00 ч.
прочити: 296
Нощта отново в прегръдките си топли ме пое...
Небето, обсипано с безброй звезди, завивка ще ми е...

И тази нощ с Луната ще сме само двете.
Щастлива съм дори сега, когато теб те няма.

Дори когато в радостен момент не си до мен!
Доволна съм, че не е споделен!

Боли - ала болката е сладка, щом зная
че някой ден отново двама ще се съберем.

Затуй, сега се наслаждавам на мига студен.
Защото знам, че духом ти винаги ще си до мен!

2011-04-02

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me