uFeel.me
На Мим{}
Автор: NuTTy_In_LoVe,  22 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 744

Събуждам се

и ти не си до мен,

а във съня ми

беше толкова реален!

Ах, искам да заспя,

да няма ден,

денят сега е

толкова безкраен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me