uFeel.me
Моята нова песен
Автор: zefpet,  15 юни 2013 г. в 07:13 ч.
прочити: 558

Душата се скри като мъничка перла,
зазидана в кътния зъб.
Не стискам, не падам, дори не треперя,
спокоен съм в тежкия път.

 R:   Събирам светулки от хората светли,
        даряват ми обич и знам:
        Животът е хубав, животът е песен,
        която не се пее сам!

 Главата се сцепи, сърцето се бори,
духът изкомандва: „Напред!”
За битката с тъмни, опасни порои
от Бог само моля съвет.

 R:   Събирам светулки от хората светли,
        даряват ми обич и знам:
        Животът е хубав, животът е песен,
        която не се пее сам!                                      -  2 

27.05.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me