uFeel.me
Моят Живот
Автор: Innka,  31 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 598
Ти си моята щастлива звезда!
Ти си моят божи дар!
Ти си щастие за мен!
Ще ти подаря всяка своя сълза,
ще ти подаря душата си!
Ще ти подаря своето сърце,
ще ти подаря живота си !
За да бъдеш ти моят живот
Протегни ръка и докосни ме!
Отвори очи и погледни ме!
За да оживея в тази нищета...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me