uFeel.me
Моя кошмар
Автор: topul_dujd,  10 ноември 2011 г. в 00:27 ч.
прочити: 331
Кошмар в живота ми дойде,
той има име и \"Сърце\".
Безспорно е любов мечтана,
а факт е че е тръпка нежелана.
Какъв си можеш ли ти да ми кажеш,
а малко чувство да покажеш? Идеал за мене ти не си, а имах някога мечти, потънаха те в моите сълзи. До болка ти си ми познат, с твоя дяволски инат и чувство в тебе непонятно. От ябълката на раздора отхапвал ти си многократно.
Различната в мен недей развива, аз никога не искам да съм дива. Приличам ли на нея ми кажи? Тя има ли красиви, искрени очи...? Тя лъже те невероятно. За нея никога недей ми говори, красива е, но никога не ще обича те така ти запомни...
 В живота често случва се така, ти искаш някого, а той си има своята несбъдната мечта... А знаеш ли, че моята си ти?
Поне за малко замисли ли се, че някой може в този час за теб да го боли? Не, нали?
 Аз зная ти не си незаменим, и по-добър и по-неотразим от тебе той е, знам... но искам те такъв, това е моят блян.
Без теб се чувствам  непълноценна, и нищо че за него съм безценна.
Да вярвам ли, аз някога че ще съм с теб
или в реалност да живея като теб?
Ти поредна рана си за мен, дойде и този ден...
 А исках и мечтах... и вярвах че ти не беше като тях...
Останах пак аз заблудена, но не от теб, от себе си съм удивена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me