uFeel.me
Моето Вечно Мълчание
Автор: Padan Fein,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 473
Пронизан от болка пропадам
В твоите очи утеха намирам
През твоя обектив мен ме няма
И отново моята гордост за теб страда

В твоя странен сън себе си сънуваш
Отново моята болка рисуваш
На фона на негативните красиви дни
Залъгваш мечтите ми бедни

И отново гледам празните стени
Отново съм седнал на моя стол
С две колела
Това е моето вечно мълчание

И в моя сън теб те няма
Летя високо и падам ниско
Извън кадър те докосвам леко
Да съм влюбен в теб не е лесно

И отново гледам празните стени
Отново съм седнал на моя стол
С две колела
Това е моето вечно мълчание

Помниш ли ме,аз съм твоето вечно мълчание?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me