uFeel.me
Мое лято
Автор: aassenova,  27 март 2011 г. в 12:29 ч.
прочити: 177
Лято мое, вино недопито,
клас прекършен в житния безкрай,
позлати поне в съня ми дните,
още неизпитани докрай!

Аз те чакам като първа рожба,
както в суша нива чака дъжд
и се моля всеки път тревожно
да пристигнеш някак изведнъж.

През море от бликнали надежди,
през възторг докрай неизживян
да почувствам как във капка нежност
е светът наоколо събран!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me