uFeel.me
Мълчание
Автор: Neli,  19 май 2012 г. в 10:08 ч.
прочити: 272


Белотата ме обгръща,
разтворила небето
в светло синьо.
Огненият диск на слънцето
изгаря дърветата в тъга.
 
Самотата в мен ме плаши.
Без вяра,
изгубена от хората,
нишката с живота
бавно изтънява.
 
Някъде в безветрие вървя.
 
Сълзите парят,
лицето ми е мокро от дъжда.
Така ще си отида,
няма да оставя
никаква следа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me