uFeel.me
МОЛИТВА
Автор: dobromirpenkov,  9 януари 2011 г. в 09:21 ч.
прочити: 502

 

МОЛИТВА

Подкрепяй ръката ми, Господи,
ръката ми крехка подкрепяй
и подреди тъй живота ми,
че пред нищо аз да не трепвам.

И молива още щом хвана
радостен стих ми нашепвай,
сърцето щом стане на рана,
стопли го Ти с песен небесна.

Подкрепяй ръката ми, Господи,
аз камъка тежък да вдигна.
А щом се завърна от похода
главицата детска да милвам.

Научи мене - грешника, Господи,
как да помагам на ближния,
дето все влачи хомота си,
тъй не разбрал Твойта истина.

И ме пази да не кривна аз, Господи,
лесно от пътя Ти праведен
и все нашепвай в ухото ми
как да опазя душата си.

Благодаря Ти за болката вчерашна,
благодаря Ти за всичко аз, Господи,
благодаря, че обичаш мен, грешника,
и за сълзата солена в окото ми.

18 август 2009 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me