uFeel.me
Любовта ни е минало
Автор: mafe,  15 декември 2009 г. в 15:11 ч.
прочити: 372
Търсих грешките в живота си
но не ги откривах аз,
търсих смисъл ала нямаше
колко те обичах аз.
Търсих грешките и другаде
да ги открия но не ги откривам
колко болка ти ми причини,
че не зная нищо аз.

Пр-в Обърнах се и те видях,
видях те да плачеш,
да прося аз любов,
какъв е тоз живот
да ти простя - не бих
и в този миг открих -
ЛЮБОВТА НИ Е МИНАЛО.

Любовта ни е минало,
аз сега обичам друг,
остави ме да живея моля те,
не мога да върна сърцето си.
Как да върна времето,
не зарастват раните,
как да ти кажа обичах те,
но сега аз съм с друг.

Пр-в....


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me