uFeel.me
Любовна песен
Автор: dufi,  5 април 2009 г. в 18:03 ч.
прочити: 344

Времето минава... с теб сме двама...

и докосваш най-съкровените части от мен...

достигаш до места от душата ми, където никой друг не е достигнал...

Мисля, че един ден слънцето просто няма да изгрее

защото ти няма да бъдеш до мен...

 

Целият ми живот е едно пътуване...

но ако ти не го споделиш с мен

аз ще се уморя толкова бързо...

да, толкова бързо...

Ще издъхна по пътя към щастието,

защото моят стимул да продължа си ти...

и това щастие отново си ти...

да, ти си...

 

Няма да те моля да бъдеш с мен,

защото ще звучи като милостиня...

не искам дори да ми обещаваш...

просто ми подай ръка, когато от нея се нуждая...

и дори след края, ако дойде... ми бъди приятел...

защото в теб открих човека, заради когото да съм жива...

да творя и да се смея... Обичам те любими... ти си ми в сърцето...

заключи го и хвърли ключа в морето...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me