uFeel.me
Любов без обещания
Автор: topul_dujd,  25 януари 2010 г. в 00:41 ч.
прочити: 487

Във вечна обич ти не ми се вричай.
Не обещавай, неосъществимите неща.
Аз искам само мъничко топлина.

Не мога да съм най-красива.
Не мога да съм най-добра.

Но мога да съм твоя само.
Мога да те обичам дори след смъртта.

За мен ти си всичко,
моето щастие едничко.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me