uFeel.me
ЛЮБОВЕН КОКТЕЙЛ
Автор: Preslav,  23 юли 2010 г. в 15:35 ч.
прочити: 260
Градусите се покачват,
термометрите показват
че е време да ударим
заедно по питие!

Припев:
И ЩЕ ПИЯ АЗ ОТ ТЕБЕ,
И ЩЕ ПИЕШ ТИ ОТ МЕНЕ
НАЙ-ЛЮБОВНИЯ КОКТЕЙЛ,
КОЙТО БОГ Е ПРОИЗВЕЛ!
И ЩЕ СЕ НАПИЕМЕ,
НЕЖНО ЩЕ РАЗБЪРКАМЕ
ТАЗИ СМЕС ТАКА ОПАСНА,
ВЕЧЕРТА ЩЕ БЪДЕ БЯСНА

Лед във чашите ни има!
Жега е непоносима!
Препоръчвам да ударим,
още по едно поне!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me