uFeel.me
Краят на сезоните
Автор: speranza,  19 април 2011 г. в 09:20 ч.
прочити: 553
Когато дойде краят на сезоните
и само зимата все още в нас вилнее -
в очакване на чудната, порочната
смърт - без сезони ще живеем.

И всяка дума, всеки поглед питащ,
усмивките ни - ще са безсезонни.
Пред прага на смъртта, животът, скитащ
между сезоните, ще ни намигне и... 
                                                 ще ни изгони.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me