uFeel.me
Косите сребристи
Автор: topul_dujd,  22 април 2010 г. в 15:43 ч.
прочити: 447
Годините минават…
Бавно вятъра отвява ги.
Косите като злато,
сребристи побеляват.

Животът мина си тъй бързо.
И никой не разбра…
Какво се случи с другия…
Как преобърна се нечия съдба.

В кристалното кълбо на вечността.
Оплетохме се двама с теб.
Красиви макар и в старостта.
Обичаме се за напред.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me