uFeel.me
Когато тръгнеш...
Автор: rossi23,  5 март 2009 г. в 13:41 ч.
прочити: 1207

Когато тръгнеш няма да заплача!
Ще гледам изгрева с очите на цветята,
ще се усмихвам с тяхната усмивка
и ще се радвам с тях на утрото лъчисто.
Когато тръгнеш няма да заплача!
Ще полетя с птиците в ято
ще се издигна с крилата на копнежа
и вятъра ще ме целуне вместо тебе.
Когато тръгнеш няма да заплача...
само облаци оловносиви
разплакано ще те последват.
Когато тръгнеш няма да заплача...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me