uFeel.me
Като пожелание...
Автор: rossi23,  11 февруари 2009 г. в 22:29 ч.
прочити: 999

За да видиш пътя е нужно -
прозрение.
За да имаш мечта е нужно -
вдъхновение.
За да тръгнеш след нея е нужна -
смелост.
За да промениш съдбата си -
твърдост.
За да откриеш любовта -
късмет.
За да търсиш красота -
да я откриваш.
За да бъдеш себе си -
сила и вяра!
Бъди себе си!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me