uFeel.me
КОГАТО ТЕ НЯМА ДО МЕН
Автор: vivi_pd,  30 юни 2008 г. в 15:36 ч.
прочити: 1614
Отлитат мечти, когато те няма до мен
и няма звезди през погледа плах и смутен,
който търси теб,
който чака очи,
който вика теб
през сълзи...

И няма небе, когато те няма до мен,
самотни лъчи се стапят във мрачния ден...
Аз те чакам тук,
аз те викам в нощта,
аз те искам до мене
сега...

Няма път, когато те няма до мен...
Няма бряг, само вятър самотен, студен...
Ти си всичко за мен,
ти си ми светлина,
ти си в моя живот
любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me