uFeel.me
КАРАВЕЩИЦА
Автор: Sitara,  17 декември 2012 г. в 23:13 ч.
прочити: 332

Стомахът ми е свит и болка чувствам,
не мога да сравня пробождащият нож,
ликът и като видя, аз повръщам,
какво намери в нея за разкош?

Ужасен нос на кукумявка,
очи, приличащи на Злата фея,
коси - на блатна вещица развяти,
душа, в която спи Злодея.

Лисицата пред нея е наивна,
успяла е, излъгала света,
природата на злото трансформира
детинска външност, мини-суета.

И всички се прехласват все по нея,
забравят, че е толкоз бедна тя,
едничко постижение в живота и, е -
детенце малко, растящо без баща.

Със Дявола си имат уговорка,
Ще бъде негова маша,
а той-ще и даде нещата,
добри за нея, за други - са скръбта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me