uFeel.me
Изгубен рай
Автор: estir,  25 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 808
1.Вървя сама по улицата прашна
някога тук бе моят дом.
Къде е всичко от миналото
къде отидохте приятели добри./2

ПР:Боже върни ми миналото
върни ми хубавите дни.
Искам слънцето над мене да изгрее
искам отново да живея.
Защо изгубих всичко
защо ме тъй наказа?
Нима сгреших във нещо,
че съм така нещастна?!

2.Щастлива бях,когато живях
във моя роден край.
Лудувахме с приятели
радвахме се на безгрижни дни.
Сега останала е само пепелта
завинаги изгубих моя земен рай./2

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me