uFeel.me
Изгрев след мръкнало (дует за едно победно начало)
Автор: TeMiDa,  31 януари 2009 г. в 00:51 ч.
прочити: 457

Дуетно изпълнение за едно победно начало. За вас от Темида и Кат...

Забравих,
че те гледам само от моя ъгъл,
а ти не си плосък.
Оставих
душата да се стапя в пъкъл
сякаш е восък.


Стана течна.
После изля се във форма звездичена
със сила метеорна.
Сега е вечна.
С ветрове и стихии окичена,
чиста и просторна.



И литнах.
Напред към простора обагрен
от залезно кърваво.
Аз исках.
Небе да целуна в миг леден.
Преди да е мръкнало.

А ставам.
Свободна пак се прераждам...
вечна със утрото.
Вече не падам.
Изморена без сълзи да страдам?
Минах през трудното.



Целувам...
Орисия соларна в магични лъчи.
Не чувам твоите крясъци.
Танцувам...
Божествена музика е да мълчиш
сам в потъващи пясъци


Прошепвам.
Че пеперудите винаги имат души,
така непомръкнали.
И чувам.
Тишината във мен спря да ечи.
Лъчите са се завърнали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me