uFeel.me
ГОЛФ
Автор: baijim,  29 септември 2010 г. в 03:05 ч.
прочити: 1191
Ех, тая усмихната есен!
Днес на игрището за голф
слънцето ми се смееше в лицето,
когато на шеста дупка
пропуснах да направя бърди...
Едно птиче въобще не обърна
внимание на единствения облак
и той отплува натъжен.
На 12-та дупка и аз плувах
в тънката усмивка на
срамежливата есен.
Дори и едно листо не видях
да флиртува с гравитацията
или да се изчервява от свян.
На 18-та дупка вече мислех
за твоята дупка
и за хладната есенна нощ,
когато твоята страст
ще тръшне лятото в леглото ми.
Ято гълъби кацат на грийна,
а аз отлитам към теб.
Ех, тая есен усмихната
и това смешно игрище за голф
с 18 празни дупки!
Зимата е най-добрият
голф играч... тя ще запълни
всички дупки с тъга!

19.09.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me