uFeel.me
Една от многото
Автор: Aries,  18 декември 2010 г. в 02:37 ч.
прочити: 293
Една от многото в тълпата аз ще бъда
една от многото в сърцето твое ще умра
една от многото сълзи ще трия тихо
една от многото във мрака ще горя

Една от многото ще бъда твоя сянка
и във вечерите тихи ще те следвам
една от многото сълзите ти ще пия
и ще се крия щом на сутринта страха преодолееш

Една от многото в леглото ти ще бъда
и ще си тръгвам призори със първата цигара
една от многото отмити рани с времето ще пазя
но ще съм единствена, която теб в сърцето си запази

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me