uFeel.me
Един роднина, по-коварен и от ламарина
Автор: topul_dujd,  11 май 2010 г. в 00:53 ч.
прочити: 415
Дали ще си с мен…
Или пък не…
Решаваш ти сама, но не падам аз на колене.
Пред никоя, никога не съм се молил.
За никоя и никога не съм й страдал.
Без теб щом трябва пак ще продължа.
От ударите в живота ми сапунка ще изградя.
Падах и ставах…
Подиграваха се с мен.
Жените, в очите ме лъгаха през ден.
Един приятел, оказа се предател.
Един роднина, по-коварен и от ламарина.
Аре чупи се и ти.
Жалки крадли на мечти.
Признай…
Ти ме нарани…
Остави ме така, както всичките преди.
Признай…
Аз вярвах в тебе сляпо.
Лъжкиня най-коварна и подла и безсрамна.
Обичах те помни.
Аз вярвам в себе си и знай.
Един ден ще се изправя и познай.
На света и тебе ще докажа, че аз няма никога да се откажа.
Пирувай, празнувай… с твоите секси френдки се надувай.
Танцувай, флиртувай….мъжете с поглед целувай.
Но ти ще си останеш знай.
В моите очи, боклук до край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me