uFeel.me
ЕДНА РЕКА
Автор: bohem,  15 август 2011 г. в 07:52 ч.
прочити: 591
Аз вървя по брега на пенлива река
и оглежда се в нея животът ми...
Ти забързано махваш отсреща с ръка,
но дели ни със теб най-дълбокото...

Припев:
Как очаквам по моста със теб някой ден
да се срещнем забързани двамата,
мълчаливо на моста да спрем, щем, не щем...
Да ухае на влюбено здравата...

Аз вървя по брега на неспирна река,
а отсреща минават мечтите ми...
Във обратна посока върви Любовта.
Подир нея - забързани дните ми...

Припев:
Аз реката ще спра, ще намеря и брод,
да се срещнем забързани двамата.
Ако с теб се разминем във този живот –
ще го хвърля и него през рамото...

И тогава ще спре и реката край мен,
ще се скрият измамливо хората...
Само аз ще се пъна – последен кретен
и със себе си дълго ще споря сам...

Припев:
За какво ли дарява ни Господ Любов,
щом по другия бряг отминава тя...
И дали за Любов този свят е готов...
Или всичко е просто... една река...

Николай Дялков
14.08.2011год.
гр.Тополовград 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me