uFeel.me
Другите
Автор: speranza,  26 септември 2009 г. в 08:43 ч.
прочити: 530

За другите се сещаме когато
почувстваме се тъжни и сами;
когато ни обърне гръб съдбата
и ни зазидат четири стени.

За другите милеем щом усетим,
че няма на кого да се опрем;
на другите копнеем за ръцете
със пръсти празни щом се озовем.

От другите изискваме подкрепа,
приели я за даденост, и пак
за другите отваряме сърцето
единствено щом в него вее мрак.

От другите очакваме, че вечно
до нас ще са, когато ни боли.
Но другите си тръгват неизбежно
и в другите превръщаме се ние.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me